Tovább folytatódik a MÁV mélyrepülése, most csomagok zuhantak az utasokra

Megosztás

Nemhogy nap, de óra sincs olyan, hogy ne jelentene be valamilyen késést, műszaki hibát, problémát a MÁV. Úgy tűnik, a vasúttársaság mélyrepülését a nemrég kinevezett, szolnoki származású vezető, Pafféri Zoltán sem tudja megállítani.

Nemrég az borzolta a kedélyeket, hogy egy vonaton utasok égtek meg a kicsapódó hűtővíz miatt, most pedig csomagok estek az utasokra.

A MÁVInform azt közölte:

“A Nyugati pályaudvarról Záhonyba tartó, Hajdúszoboszlóról 19:47-kor – 10 perc késéssel – továbbindult Nyírség InterCity (IC 626) eddig tisztázatlan okból a megengedett sebességnél gyorsabban járt be a debreceni vasútállomásra. A váltóknál a kocsik kilengése miatt csomagok estek le a csomagtartóról. Néhány utas könnyebb, zúzódásos, horzsolásos sérülést szenvedett, mentőt nem kellett hívni. Az IC várhatóan nem közlekedik tovább. Az utasok a következő, Debrecenből 20:45-kor elindult személyvonattal (6118) és a 20:53-kor továbbinduló Tokaj InterCity-vel (IC 588) jutnak el Nyíregyházáig, onnan a személyvonat (6188) szerelvénye mentesítő vonatként továbbközlekedik Záhonyba. Az eset okát kivizsgálja a vasúttársaság. A megsérült utasaink elnézését kérjük!”

A vasúttársaság gondjáról a Telex.hu is írt, de a problémákról egy éve már a magyarnarancs.hu is közölt egy cikket.

Képünk illusztráció.

Kapcsolódó cikkek